Over Ons

November 2016 hebben Johnny Molema en Raymond van Reeuwijk het bedrijf Obail opgericht.

Obail selecteert, werft en detacheert technisch personeel voor de overheid en het bedrijfsleven. De naam Obail betekent “werk” in het Iers.

 

Johnny en Raymond, hebben beide een civieltechnische achtergrond en hebben bij zowel overheden gewerkt als bij ingenieursbureaus en aannemers. Hierdoor hebben zij een goede kennis van de branche en zijn zij in staat de juiste kandidaat te koppelen aan een functie. Door hun grote netwerk kunnen zij snel resultaat leveren en opdrachtgevers goed van dienst zijn. Persoonlijk contact, openheid, betrokkenheid en kwaliteit is waar Obail voor staat.

 

Obail heeft twee vestigingen te weten: Obail West in Hazerswoude-Rijndijk, geleid door Raymond van Reeuwijk en Obail Oost in Lichtenvoorde met aan het roer Johnny Molema. Samen willen zij de opdrachtgevers optimaal bedienen bij personeelsvraagstukken.

 

Wij zijn altijd op zoek naar mensen. Schrijf jezelf in en stuur je cv via deze website op. Hier staan de diverse functies waarop u kunt reageren. Wij zullen dan snel contact opnemen.

Raymond van Reeuwijk

Johnny Molema